Welcome to our shop!

Zorgverzekeraars

Optiek Ninon heeft een goede werkrelatie met alle zorgverzekeraars. Zo komen wij alle klanten tegemoet en hebben wij voor elk budget een passende bril.

Maximaal SRD 300, – ( Driehonderd 00/100 Sur. dollars) vergoeding per 24 maanden, op voorschrift van de oogarts, opticien of optometrist. Slechts je verzekeringspas is nodig.

De wachttijd voor optische vergoeding is 12 maanden.

Maximaal SRD 350, – ( Driehonderd en vijftig 00/100 Sur. dollars) vergoeding per 24 maanden, op voorschrift van de oogarts, opticien of optometrist indien de noodzaak hiertoe blijkt vanwege een dusdanige verandering van het gezichtsvermogen.

De wachttijd voor optische vergoeding is 12 maanden.

Maximaal SRD 300, – ( Driehonderd 00/100 Sur. Dollars) vergoeding per 24 maanden, op voorschrift van de oogarts, opticien of optometrist. Dit is onderhevig aan een garantie – / akkoordverklaring af te geven uitsluitend door de verzekeraar. De goedkeuring van de verzekeraar ontvangen wij binnen 5 werkdagen na aanvraag.

De wachttijd voor optische vergoeding is 12 maanden.

Maximaal SRD 300, – ( Driehonderd 00/100 Sur. dollars) vergoeding per 24 maanden, op voorschrift van de oogarts, opticien of optometrist.

Verzekerden met een sterkte van -4.5 of meer en zij die multifocale glazen behoeven, komen in aanmerking voor een tegemoetkoming tot een maximum van SRD 375,- (Driehonderd Vijfenzeventig 00/100 Sur. dollar) voor montuur e/o glazen, contactlenzen. U heeft voor de declaratie bij SZF een verwijsbrief van de huisarts of voorschrift van de oogarts nodig.  Bij SZF is er geen wachttijd en kunt u gelijk gebruik maken van uw optische vergoeding. Let hierbij wel op dat u deze declaratie zelf zal moeten indienen.

Updating…
  • No products in the cart.