Dentist in Vaughan
Dentist in Vaughan
Welcome to our shop!
header-ninon-overons

Toegankelijkheid = Groei

Op 8 Mei 1971 werd Optiek Ninon opgericht door  de jonge en ambitieuze Ninon Brunings

Haar motto  “Zorg voor een tevreden klant vandaag en morgen heb je behalve hem, ook zijn familie, zijn vrienden en zijn collega’s als klant.” Met deze eenvoudige, maar krachtige visie, heeft Optiek Ninon kunnen groeien naar 6 winkels  binnen en buiten Paramaribo

Onze groei wordt aangegeven door toegankelijkheid in heel Suriname.
Als marktleider, handhaven we hetzelfde niveau van kwaliteit, service en zorg in onze zes winkels, Home of Ninon genoemd.

Bij Optiek Ninon willen wij blijven groeien en zal er altijd gewerkt worden aan het in stand houden en ontwikkelen van onze kernwaarden: professionaliteit, groei, sociale verantwoordelijkheid, ambitie en excellence. Ook het familiegevoel en de professionele ontwikkeling is belangrijk in onze bedrijfscultuur. Middels trainingen en motivatie sessies worden de medewerkers steeds verder gestimuleerd.

Visie

Driven to care beyond vision.

Onze visie geeft aan, ons streven naar groei en onze ambitie, die ons motiveert onze bedrijfsportefeuille uit te breiden tot ver buiten onze expertise. Op een subtiele manier stelt dit ons in staat om meer dan alleen brillen te bieden en een breed scala aan mogelijkheden te creeren, allemaal binnen de fundamentele kernwaarden van onze organisatie.

Missie

Wij geloven dat iedereen goed zicht verdient. Bij Optiek Ninon zijn onze goed opgeleide deskundigen toegewijd om klanten te voorzien van hoogwaardige service en zorg.

Optiek Ninon Private Labels

Onze groei en voetafdruk hebben ons ertoe aangezet om de moedige stap naar de markt van private labels te zetten. Dit geeft ons het voordeel om brillen van goede kwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken.

Onze sterke merken en onze prijs / kwaliteit-aanbod hebben ons in staat gesteld om marktleider te zijn. Het Ninon-merk is ons vlaggenschiplabel van de hele lijn en maakt echt een emotionele band met onze familieleden, die op al onze locaties wordt gekoesterd.

Deze vraag naar prijskwaliteit en keuzevrijheid heeft zichzelf bewezen en duwde ons over onze grenzen heen het Caribisch gebied binnen.

Timeline

1971

Optiek Ninon

De geboorte van ons eerste huis in het hart van Paramaribo. Een gekoesterde monumentale troef die de hoofdquarter is van onze Ninon-familie.

1997

Nickerie

Helemaal in het westen boden we de eerste Optical Store in Nickerie aan

2003

Hermitage Mall

Van het centrum tot het zuiden van Paramaribo, in ons drukste shopping mall, de Hermitage Mall

2006

Instyle @ Optiek Ninon

Ons antwoord op de vraag van twee geheel verschillende segmenten, Instyle

2014

Lelydorp

Onze vleugels spreiden in de op een na grootste stad van Suriname, Lelydorp

2017

Meerzorg

Ons nieuwste thuis van Ninon in het oosten, Commewijne

2021

Optiek Ninon Guyana

Our first international Store

2023

Ringweg Zuid

Ons nieuwste filliaal in de International Mall of Suriname (IMS)