Optiek Ninon

Toegankelijkheid = Groei

Onze groei wordt aangegeven door toegankelijkheid in heel Suriname.
Als marktleider, handhaven we hetzelfde niveau van kwaliteit, service en zorg in onze zes winkels, Home of Ninon genoemd.

Bij Optiek Ninon willen wij blijven groeien en zal er altijd gewerkt worden aan het in stand houden en ontwikkelen van onze kernwaarden: professionaliteit, groei, sociale verantwoordelijkheid, ambitie en excellence. Ook het familiegevoel en de professionele ontwikkeling is belangrijk in onze bedrijfscultuur. Middels trainingen en motivatie sessies worden de medewerkers steeds verder gestimuleerd.

[cool-timeline category=”homes-of-ninon” type=”horizontal” designs=”design-3″ items=”3″ autoplay=”false” start-on=”0″ skin=”default” based=”default” order=”ASC” date-format=”Y” show-posts=”20″ story-content=”full” icons=”NO” compact-ele-pos=”main-date”]

Optiek Ninon Private Labels

Onze groei en voetafdruk hebben ons ertoe aangezet om de moedige stap naar de markt van private labels te zetten. Dit geeft ons het voordeel om brillen van goede kwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken.

Onze sterke merken en onze prijs / kwaliteit-aanbod hebben ons in staat gesteld om marktleider te zijn. Het Ninon-merk is ons vlaggenschiplabel van de hele lijn en maakt echt een emotionele band met onze familieleden, die op al onze locaties wordt gekoesterd.

Deze vraag naar prijskwaliteit en keuzevrijheid heeft zichzelf bewezen en duwde ons over onze grenzen heen het Caribisch gebied binnen.