Welcome to our shop!

Toegankelijkheid = Groei

Onze groei wordt aangegeven door toegankelijkheid in heel Suriname.
Als marktleider, handhaven we hetzelfde niveau van kwaliteit, service en zorg in onze zes winkels, Home of Ninon genoemd.

Bij Optiek Ninon willen wij blijven groeien en zal er altijd gewerkt worden aan het in stand houden en ontwikkelen van onze kernwaarden: professionaliteit, groei, sociale verantwoordelijkheid, ambitie en excellence. Ook het familiegevoel en de professionele ontwikkeling is belangrijk in onze bedrijfscultuur. Middels trainingen en motivatie sessies worden de medewerkers steeds verder gestimuleerd.

Timeline

1971
1971

Optiek Ninon

De geboorte van ons eerste huis in het hart van Paramaribo. Een gekoesterde monumentale troef die de hoofdquarter is van onze Ninon-familie.

1997
1997

Nickerie

Helemaal in het westen boden we de eerste Optical Store in Nickerie aan

2003
2003

Hermitage Mall

Van het centrum tot het zuiden van Paramaribo, in ons drukste shopping mall, de Hermitage Mall

2006
2006

Instyle @ Optiek Ninon

Ons antwoord op de vraag van twee geheel verschillende segmenten, Instyle

2014
2014

Lelydorp

Onze vleugels spreiden in de op een na grootste stad van Suriname, Lelydorp

2017
2017

Meerzorg

Ons nieuwste thuis van Ninon in het oosten, Commewijne

Optiek Ninon Private Labels

Onze groei en voetafdruk hebben ons ertoe aangezet om de moedige stap naar de markt van private labels te zetten. Dit geeft ons het voordeel om brillen van goede kwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken.

Onze sterke merken en onze prijs / kwaliteit-aanbod hebben ons in staat gesteld om marktleider te zijn. Het Ninon-merk is ons vlaggenschiplabel van de hele lijn en maakt echt een emotionele band met onze familieleden, die op al onze locaties wordt gekoesterd.

Deze vraag naar prijskwaliteit en keuzevrijheid heeft zichzelf bewezen en duwde ons over onze grenzen heen het Caribisch gebied binnen.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.