Oogmeting

Oogmetingen kun je altijd bij ons doen. Maar als extra service hebben wij nu de oogmeting tot aan huis. Ben je slecht ter been of heb je geen mogelijkheid om naar 1 van de filialen van Optiek Ninon te komen, dan komt Optiek Ninon bij jou. De optometrist komt bij je langs en heeft alle apparatuur bij zich om een nauwkeurige meting te verrichten.

Zowel aan huis of op locatie kun je verzekerd zijn van:

  • Een professionele oogmeting
  • Verkoop van monturen en glazen
  • Eerlijk en vrijblijvend advies

Maak vandaag nog een afspraak!

Bel onze klantenservice voor een afspraak aan huis: +597 410344 of stuur ons via het contactformulier een berichtje voor het maken van een afspraak. Geef bij de opmerkingen dat het om een “oogmeting aan huis” gaat.

Oogmeting voor een bril

In het algemeen is het belangrijk om je ogen jaarlijks te controleren, zelfs als je nog een perfect gezichtsvermogen hebt. Het is ook belangrijk om te controleren of je nog de juiste sterkte brillenglazen hebt.

Oogmeting voor lenzen

Ook als je lenzen in doet is het belangrijk om regelmatig een oogmeting te doen, om er zeker van te zijn dat je de juiste sterkte hebt, maar ook om de pasvorm van de contactlenzen en de algemene gezondheid van de ogen te controleren.

Oogmeting voor een kind

Wanneer kinderen klachten hebben als hoofdpijn, dubbelzien, zich niet kunnen concentreren of moeite hebben met lezen, dan is het aan te raden een oogmeting te doen. Een oogmeting voor kinderen duurt wel altijd een beetje langer, omdat kinderen nog in de groei en ontwikkeling zijn kunnen zij hun ogen beter op scherp stellen dan volwassenen, waardoor zij bij een oogmeting beter kunnen scoren dan in het dagelijks leven.