Welcome to our shop!

De ICT Officer is verantwoordelijk voor alle IT support werkzaamheden en het beheer en de ontwikkeling van alle ICT hard- en software binnen Optiek Ninon, waarbij een goede afstemming tussen de ICT faciliteiten en de (toekomstige) behoefte vanuit de business, centraal staat.

Wat ga je doen?
De ICT Officer is hoofdverantwoordelijk voor de helpdesk functie en het waarborgen van de kwaliteitstandaarden van alle systemen, applicaties en de toepassing hiervan binnen de operaties van Optiek Ninon in alle filialen. Je draagt ervoor zorg dat alle ICT hard- en software binnen Optiek Ninon goed is beveiligd, optimaal fungeert, zonder storingen of down time.

En je doet nog meer:

Je levert een significante bijdrage aan Operational Excellence binnen Optiek Ninon door (nieuwe) systemen en applicaties (mede) te ontwikkelen en de implementatie hiervan zodanig te faciliteren dat de business deze optimaal kan inzetten.
Je bent mede verantwoordelijk voor het coördineren en implementeren van o.a.: WAN omgeving, VOIP netwerk, Business Intelligence, Cloud configuratie en beheer, Finance, HR en Facility applicaties en koppelingen waar nodig.
Adviseren en uitwerken van MRP en ERP implementatie waar mogelijk
Je traint medewerkers in het gebruik van de relevante hard- en software.
Website beheer en configuratie, in afstemming met website leverancier.
Verantwoordelijk voor het onderhandelen en onderhouden van alle SLA’s met toeleveranciers en de beoordeling daarvan.

Jouw drive is onze kracht.
Je bent in deze rol een enthousiast, flexibel en proactief persoon die oprecht geïnteresseerd is in techniek en automatisering. Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren vragen wij:

MBO Werk/Denk niveau: richting ICT
Minimaal 3 jaar werkervaring in vergelijkbare functie.
Uitstekende communicatieve vaardigheden, een resultaatgerichte instelling, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een hands-on mentaliteit.
Kennis m.b.t. Netwerk protocollen, applicatietalen, systeemplatformen, programmeer en database-talen en databasebeheer aspecten o.a SQL, my SQL;
Ervaring in het ontwikkelen van interfaces om verschillende applicaties en systemen aan elkaar te koppelen.
Ervaring onderhoud, reparatie en configureren verschillende hard- en software.
In het bezit zijn van rijbewijs B/E;

Je herkent je in de volgende competenties: accuraat, analyseren,resultaatgericht, kwaliteitsgericht, communicatief, stressbestendigheid, probleemoplossend.

Wij bieden naast een passend salaris en additionele prestatiebeloningen, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aangename werksfeer in een dynamisch team.

[raw]

Solliciteren

25%
De Logistics Employee zorgt ervoor dat transport en distributie naar de filialen goed gecoördineerd is en efficiënt verloopt. Dit betekent dat de Logistics Employee o.a. alle bijbehorende contacten met filialen, leveranciers en douane coördineert en de onderliggende documentatie administreert. De Logistics Employee is verantwoording verschuldigd aan de Head of Logistics.

Indien u moeite heeft met het uploaden van uw CV/Sollicitatiebrief of problemen ondervind kunt u uw Sollicitatie mailen naar: working@optiekninon.net

[/raw]
Updating…
  • No products in the cart.